Compania Aliraz Trade Bacau va ofera servicii de transport tractoare, utilaje agricole, utilaje de construcții, etc atat intern cat si international pe camioane complete de la 1,5 pana la 40 Tone. In functie de dimensiunile utilajului, greutatea acestuia si punctele de sprijin va oferim cea mai buna varianta de transport.

Transportam o gama larga de UTILAJE AGRICOLE ca de exemplu: Tactoare agricole; Remorci agricole; Balotiere; Discuri; Pluguri; Cositoare; Semanatoare,etc.,toate  în limita a 40 Tone.

Transportam de asemenea o gama larga de UTILAJE DE CONSTRUCTII ca de exemplu: Bob-cat ; Miniescavatoare; Pompe beton; Schele; Motostivuitoare; Containere muncitori; Cilindri vibrocompactoare; etc.

Cautam colaboratori in randul firmelor care inchiriaza utilaje de construcții si al firmelor ce comercializeaza utilaje agricole. Detinem asigurare CMR, bunurile transportate fiind asigurate atat pe plan intern cat si international.

Alege serviciile de transport oferite de ALIRAZ TRADE si vei beneficia de preturi competitive, promptitudine si siguranta ca utilajul tau va ajunge la destinatie in cel mai scurt timp posibil si in cele mai bune conditii de transport.